Een maand geleden ging de actie ‘Bedank uw mantelzorger’ van start. Beroepskrachten in zorg en welzijn hebben al bijna 2000 actiekaarten aangevraagd om uit te reiken aan hun cliënten. Met de actiekaart kunnen zorgvragers hun mantelzorger bedanken met een persoonlijke noot en een attentie.

Professionals in zorg en welzijn kunnen de actiekaarten verspreiden onder cliënten die verzorgd worden door een mantelzorger. Op de kaart schrijven ze een persoonlijke boodschap voor hun mantelzorger en de adresgegevens. Vervolgens sturen ze de kaart terug naar Markant. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke boodschap vergezeld van een attentie naar de mantelzorger wordt gestuurd. Inmiddels zijn er 2000 actiekaarten verspreid, maar de voorraad is nog niet op! 

We nodigen alle beroepskrachten in zorg en welzijn die nog geen actiekaarten hebben aangevraagd, dat alsnog te doen. Aanvragen kan nog tot 15 juli. Karin de Roo, manager van Markant: “Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk cliënten hun mantelzorger bedanken. En dat is voor mantelzorgers echt een opsteker.” 

Help je mee? 
Ben je beroepskracht in zorg en welzijn? Vraag dan nu actiekaarten aan bij Markant. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier. Kaarten bijbestellen mag natuurlijk ook. 

Bestel actiekaarten