Op woensdagavond 17 januari 2018 vindt in de grote zaal van het Concertgebouw de theatershow Miracles of Music plaats, een spetterend theatercollege over hoe muziek uw brein beïnvloedt. Met live optredens van niemand minder dan soulzangeres Berget Lewis en saxofonist Benjamin Herman. Amsterdamse mantelzorgers kunnen deze voorstelling gratis bijwonen.

Let op! U kunt geen gratis kaarten meer bestellen. Alle kaarten zijn reeds vergeven.

U kunt de gratis kaarten (normale prijs vanaf €39,-) bestellen bij Markant: T 020 886 88 00 (max. 2 kaarten p.p., zolang de voorraad strekt).
Of stuur een e-mail naar info@markant.org. Vergeet niet te vermelden: uw voornaam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten (max. 2). Op de dag van het concert zijn de kaarten op te halen in het Concertgebouw.

Miracles of Music
Woensdag 17 januari 2018
20.15 – 22.35 uur (dit concert heeft een pauze)
Concertgebouw Amsterdam (grote zaal), Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam.
Met medewerking van:
Erik Scherder – spreker
Dick Swaab – spreker
Henkjan Honing – spreker
Berget Lewis – zang
Benjamin Herman – altsaxofoon

Drie professoren over muziek en het brein
Ze behoren tot de besten in hun vak en zijn geboren performers: de professoren Henkjan Honing (muziekcognitie), Dick Swaab (neurobiologie) en de van meerdere tv-optredens bekende Erik Scherder (neuropsychologie). Deze professoren nemen u mee in een reis door uw eigen brein en laten zien en zelfs ervaren hoe muziek uw brein beïnvloedt.

College mét muziek
Dit spetterende theatercollege wordt afgewisseld met live muziek en met enkele scènes uit de documentaire Miracles of Music van Pim Giel over de opmerkelijke effecten van muziektherapie. Want muziek is niet alleen fijn, muziek maken en luisteren is ook goed voor de ontwikkeling, gezondheid en de kwaliteit van leven. Met muzikale optredens van niemand minder dan soulzangeres Berget Lewis en saxofonist Benjamin Herman met band.

Miracles of Music
De theatershow is onderdeel van het project Miracles of Music, waarin wetenschappers, muziektherapeuten en musici zich sterk maken om muziek de plaats te geven die ze verdient in ons leven, de zorg en het onderwijs.