De komende tijd reist het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) door heel Nederland om met elkaar te praten over zorg en gezondheid. Op maandag 10 juni is er een eerste bijeenkomst van ‘Aan tafel over zorg en gezondheid’. 

Een gesprek voor buurtbewoners om te praten over de ontwikkelingen in zorg. Het gesprek gaat over wat er kan in de zorg en wat dat voor verschillende groepen en de buurt betekent. Zo worden bijvoorbeeld artsen, huisartsen, zorgprofessionals uit de buurt, mensen die gebruik maken van zorg en mantelzorgers. Iedereen die wil meepraten over de ontwikkelingen in de zorg is van harte uitgenodigd. Tijdens de bijeenkomst kun je ervaringen en tips delen met de vertegenwoordigers van VWS. Presentatoren Eric Corton en Raja Felgata praten met verschillende gasten en buurtbewoners over de ontwikkelingen in de zorg. Na afloop is er een buurtmaaltijd.

Iedereen uit stadsdeel West is van harte uitgenodigd voor dit gesprek. Het maakt niet uit of je veel of weinig weet over de zorg.

Programma
16.30 – 17.00 uur:    Inloop
17.00 – 18.00 uur:    Gesprek over zorg en gezondheid
18.00 – 19.00 uur:    Buurtmaaltijd

Wanneer
Maandag 10 juni van 16.30 tot 19.00 uur.

Waar
Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191 in West

Aanmelden
Aanmelding loopt via Podium Muziek, klik op de bestelknop en reserveer je plek. Meepraten en eten is gratis.