Bent u een beroepskracht in zorg en welzijn en komt u in contact met cliënten met een mantelzorger? Van 11 mei t/m 15  juli loopt de actie ‘Bedank uw mantelzorger’. Help mee, vraag actiekaarten aan en verspreid ze onder uw cliënten!

Met de actie ‘Bedank uw mantelzorger’ kunnen Amsterdammers voor het 6e jaar op rij hun mantelzorger persoonlijk bedanken voor alle hulp en ondersteuning. De mantelzorger ontvangt per post een persoonlijke noot van degene voor wie hij of zij zorgt samen met een attentie.

Oproep aan beroepskrachten in zorg en welzijn
Markant roept beroepskrachten in zorg en welzijn op om actiekaarten bij Markant op te vragen en onder cliënten te verspreiden. Het enige wat u hoeft te doen, is de actiekaart aan de cliënt aan te bieden en hem/haar uit te nodigen om met de actiekaart zijn/haar mantelzorger te bedanken. Ook kunnen beroepskrachten de kaart invullen namens een cliënt, wanneer er alleen telefonisch contact is. Markant zorgt er vervolgens voor dat de mantelzorger de persoonlijke noot en attentie per post ontvangt.

Zorgprofessionals die geen actiekaarten hebben ontvangen of meer kaarten willen bestellen, kunnen dat doen via dit online formulier:

Meer informatie en actiekaarten aanvragen

Amsterdammers die hulp krijgen van naasten of familieleden, maar geen professionele zorg krijgen, kunnen een actiekaart opvragen bij Markant (T 020 886 88 00).

Meer informatie
Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met Markant T 020 886 88 00 of info@markant.org

Over de actie
U kunt t/m 15 juli actiekaarten bestellen.
Cliënten kunnen tot en met 31 augustus 2022 hun actiekaart insturen.
De attenties worden bijgesloten zolang de voorraad strekt.
Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam.