Zorgt u langere tijd voor een familielid of naaste die een beperking heeft of lichamelijk of psychisch ziek is? Dan bent u mantelzorger. Sta even stil bij uzelf: hoe staat u er op dit moment voor?

Het zorgen voor een naaste is meestal geen keuze. Het gebeurt vaak onverwachts, of het sluipt er juist langzaam in. Meestal heeft u geen duidelijk toekomstperspectief over wanneer en of uw zorgtaken zullen eindigen. Ervaart u het zorgen als zwaar? Of wordt het u soms allemaal te veel? Wil degene voor wie u zorgt geen hulp van buitenaf, waardoor alles op u neerkomt? Of misschien zouden u en degene voor wie u zorgt juist wel hulp willen, maar weet u niet goed waar u moet zijn.

Herkent u zich hierin? Kom dan langs op woensdag 24 november op onze inloopmiddag. Er staat koffie en appeltaart klaar. Markant is samen met collega’s van het Buurtteam aanwezig om  in gesprek te gaan over hoe het met u gaat. Samen met u doen we de 3-minutencheck. Met deze check brengt u in 3 minuten uw situatie in kaart. En kijken we we hoe we u het best kunnen ondersteunen.

U hoeft zich niet aan te melden. Het is een inloopmiddag, dus loop gewoon binnen tussen 12.00 en 15.00 uur wanneer het u uitkomt.