Markant heeft recent de Roze Loper gehaald. Wat is de Roze Loper? Wat betekent dit voor u? Waarom de Roze Loper bij een mantelzorgorganisatie? Waar staan de letters LHBTIQ+ voor?

Doel en inhoud
We willen u graag meenemen in het hoe en waarom van de Roze Loper. Hiervoor hebben we het onder andere over de letters LHBTIQ+, over ‘Roze’ en gaan we deze middag aan de hand van een quiz en stellingen met elkaar in gesprek over seksuele en genderdiversiteit. Ook hebben we het over mantelzorg in relatie tot dit onderwerp. Er is ruimte voor eigen ervaringen, maar u hoeft geen specifieke ervaring te hebben met dit onderwerp.

Voor wie
Voor mantelzorgers in Nieuw-West.

Wanneer
Donderdag 20 mei van 15:30 tot 17:00 uur, via ZOOM.

Trainer
Wieke Hengeveld is deze middag de trainer. Zij is Roze Loper ambassadeur en coördinator bij Markant. Daarnaast deed ze een studie Sociologie met een specialisatie in gender & seksualiteit en een opleiding consulent seksuele gezondheid.

Wilt u meer over dit onderwerp weten? Kom dan meepraten!

Meer informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Bel Markant via 020 886 88 00 of mail naar info@markant.org o.v.v. ‘Seksuele diversiteit’ 20 mei. Na aanmelding ontvangt u een instructie.