Voor mantelzorgers die wonen of iemand verzorgen in Diemen.

Zorgt u voor een naaste die chronisch ziek, gehandicapt of dement is, of om een andere reden extra zorg nodig heeft? Dan kunt u gratis deelnemen aan de cursus ‘De zorg de baas’.  Deze start op 24 februari 2021. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen vindt de cursus in de Brede HOED of online via Zoom plaats. De cursus ‘De zorg de baas’ wordt gegeven door Karin van Bodegraven van Markant.

Wat kunt u verwachten?
In vijf inspirerende bijeenkomsten gaat u samen met andere mantelzorgers aan de slag.
U leert hoe en bij wie u om steun kunt vragen. U krijgt tips om de zorg zo te regelen dat u meer energie overhoudt. Daarnaast krijgt u handreikingen om beter te kunnen reageren op gedrag van degene die u verzorgt, meer te genieten en minder te piekeren, minder schuldgevoelens te hebben en meer tijd vrij te maken voor uw eigen behoeften en wensen.

Cursusdata:

  • 24 februari 2021
  • 3 maart
  • 10 maart
  • 17 maart
  • 24 maart

Tijd: 13.30-16.00 uur

Locatie: De Brede HOED, D.J. Den Hartoglaan 8, 1111 ZC Diemen.

Indien de cursus online plaatsvindt: zelfde data, tijd: van 13.30 tot 15.00 uur. Om online mee te kunnen doen heeft u een pc, laptop of smartphone nodig. Na aanmelding krijgt u een uitnodiging met een link toegestuurd. Komt u er niet uit, dan kunnen wij u telefonisch helpen.

Aanmelding
Vooraf aanmelden. Bel of mail naar Markant: T. (020) 886 88 00 / E. info@markant.org  o.v.v. Cursus De zorg de baas Diemen, uw naam, adres en telefoonnummer. In verband met corona kunnen max. 8 mantelzorgers deelnemen in een coronaproof omgeving. Deelname is gratis.
Meer informatie over de inhoud van de cursus