Bent u ook mantelzorger? Zorgt u al langere tijd voor familie, burgen of vrienden met een beperking of ziekte? Dan bent ook u een mantelzorger. Op zaterdag 10 november zetten wij u graag in het zonnetje. Mantelzorgers uit Geuzenveld en Slotermeer zijn van harte uitgenodigd om van 10:00-14:00 uur deze dag met elkaar te beleven bij Floor17 van het Ramada hotel. De dag is bedoeld voor mantelzorgers, dus niet voor de persoon voor wie u zorgt.

Voor wie
Deze dag is bedoeld voor alle mantelzorgers in Geuzenveld en Slotermeer. Wij vinden het belangrijk dat er ook aandacht is voor u! Er is een workshop over gezonde leefstijl en je kan praten met andere mantelzorgers.

Locatie
Restaurant Floor17 (Ramada hotel), Staalmeesterslaan 410. Openbaar vervoer: Tram 13, halte Admiraal Helfrichstraat, daarna 300 meter lopen.

Aanmelden
Meld u aan bij Karin van Eigenwijks via Karin@eigenwijks.nl of 06-33319686, o.v.v. uw naam, adres, telefoon, mail en de naam en het adres van diegene aan wie u mantelzorg verleent. Aanmelden kan tot 7 november!