Keukenprins(es) of niet, iedereen kan meedoen met de online kookworkshop op de Dag van de Mantelzorg. U kunt op deze dag een lekker gerecht maken onder leiding van een echte chefkok. En de boodschappen kunt u van te voren ophalen op een locatie bij u in de buurt. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor Mantelzorgers die in Nieuw West wonen of voor iemand zorgen die in dit stadsdeel woont. U kunt de workshop thuis online volgen of samen met andere mantelzorgers op 1 van de locaties.

Feestelijke activiteit op de Dag van de Mantelzorg

De gemeente Amsterdam wil mantelzorgers die langdurig voor een naaste zorgen op die dag in het zonnetje zetten. Daarom worden er in alle stadsdelen feestelijke activiteiten georganiseerd. Op de site van de gemeente Amsterdam treft u binnenkort het volledige overzicht per stadsdeel.

Kookworkshop in Nieuw West

U kunt de workshop (met gratis boodschappentas!) thuis online volgen of samen met andere mantelzorgers op 1 van de locaties.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • Thuis in uw eigen keuken
  • Kookstudio Peter Pan (vanaf deze locatie wordt de online workshop uitgezonden, dus u kunt hier live bij zijn!), Nieuwe Hemweg 6-S, Amsterdam West (max 20 deelnemers). Vervoer wordt op verzoek geregeld vanaf de Huizen van de Wijk Honingraat en Pluspunt.
  • Huis van de Wijk De Aker, Noorderakerweg 2, Amsterdam Nieuw West (max 8 deelnemers).
  • [Huis van de Wijk België is komen te vervallen].

U krijgt van te voren informatie over waar u uw gratis boodschappentas kunt ophalen en hoe u kunt meedoen. Doet u mee op locatie, dan staan uw boodschappen daar klaar.

Aanmelden

Kies hieronder de aanmeldoptie van uw keuze:

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Heeft u nog vragen of wilt u telefonisch aanmelden, bel dan Markant op 020- 886 88 00 of stuur een e-mail naar info@markant.org