Mantelzorgers die wonen in Zuid-Oost of voor iemand zorgen die in dit stadsdeel wonen, worden op de Dag van de Mantelzorg verrast met een heuse Experience box. Let op: u moet zich uiterlijk 20 oktober aanmelden hiervoor.

Dag van de Mantelzorg – feestelijke activiteiten

De gemeente Amsterdam wil mantelzorgers die langdurig voor een naaste zorgen op die dag in het zonnetje zetten. Daarom worden er in alle stadsdelen feestelijke activiteiten georganiseerd. Op de site van de gemeente Amsterdam treft u binnenkort het volledige overzicht per stadsdeel. 

Experience Box

Voor mantelzorgers in Zuid-Oost is een bijzondere en verrassende Experience Box samengesteld. De inhoud van de box is uiteraard nog een verrassing, maar we kunnen al wel verklappen dat er een heerlijk 3 gangen diner in zit, bereid en samengesteld door Surinaams Buffet en Chef Mekyle! Daarnaast zorgen wij voor een persoonlijke touch, een bijzondere attentie voor jullie als mantelzorgers.

Aanmelden

Ben jij mantelzorger en woonachtig in Amsterdam Zuidoost dan nodigen wij je uit, je aan te melden voor deze dag. Aanmelden kan tot woensdag 20 oktober 00.00 uur via onderstaande link:

Aanmelden Experience Box

Na aanmelding, ontvangt u een bevestiging. U krijgt een tijd door waarop u uw Experience Box op 10 november in het CEC kan ophalen.
Let op! bij het niet ophalen van de boxen worden deze aan het einde van de dag meegegeven aan stichting Caribic. Het is niet mogelijk de box te vervangen voor een andere vergoeding of attentie.

Vragen?

Neem met vragen contact op met uw coördinator van Markant of bel naar 0208868800. Of mail naar info@dagvandemantelzorgadamzo.nl