Op vrijdag 18 november organiseren wij voor al onze vrijwilligers een feestelijke bijeenkomst. Dit om jullie te bedanken voor je inzet het afgelopen jaar. En eindelijk kunnen we dat weer op locatie doen!

De Nationale Vrijwilligersdag is de dag waarop in heel Nederland alle vrijwilligers worden bedankt voor hun inzet. Maar ook een dag waarop we kunnen laten zien hoe leuk, mooi, bijzonder en fijn het is om vrijwilligerswerk te doen. Om deze dag te vieren, organiseren we voor al onze vrijwilligers een feestelijke bijeenkomst. We gaan er wat gezelligs van maken samen! Ook zetten we de jubilarissen in het zonnetje.TheatercollegeCommuniceren is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. Hoe je dat doet? Daar gaat het over tijdens het theatercollege ‘De negen open deuren’. Een van de hoofdfiguren in het verhaal van deze interactieve onemanshow is Alfred. Alfred staat symbool voor de altijd aanwezige medemens. En Alfred heeft hulp nodig… Aan de hand van het verhaal van Alfred en de ervaringen van Jaap Vriend nemen we je mee langs negen open deuren die alleen nog even ingetrapt moeten worden. Dat beloofd een humorvolle middag te worden. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Wanneer
Vrijdag 18 november van 14.00 tot 17.00 uur.

Waar
Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam.

Voor wie
Voor vrijwilligers van Markant.
Neem vooral iemand mee die mogelijk ook geïnteresseerd is om vrijwilligerswerk te doen bij Markant.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht. Meld je aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem contact op met je coördinator of bel Markant op 020 886 88 00.