Zorgt u voor een naaste met psychische kwetsbaarheid? Zou u willen leren om anders te communiceren met degene voor wie u zorgt? Zoekt u naar manieren om meer samen te genieten en uzelf minder belast te voelen? Doe mee aan de gratis Mat-training ‘Hanteren van psychische problemen’. 

de-mat-methode-650-×-488-pxDe Mat 
De Mat is een praktisch toepasbaar model dat snel en eenvoudig duidelijk maakt of u het gedrag van de ander accepteert of niet en wat u dan kunt doen. Meer informatie over de methodiek van De Mat vindt u hier.

Ervaring van een ex-deelnemer: “Al tijdens het volgen van de training veranderde het contact met mijn zoon: We hebben minder conflicten en ik kom beter voor mezelf op. Ik vond het soms confronterend, maar ik heb veel aan de training gehad.”

Dit kunt u verwachten

  • De training bestaat uit 7 interactieve bijeenkomsten
  • U krijgt concrete handvatten en tips
  • We bespreken veel voorbeelden uit de praktijk
  • U kunt anderen ontmoeten die in dezelfde situatie zitten
  • U leert grenzen te stellen
  • De ruimte om hulp en steun te vragen

Data en tijd

De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 17.45 uur) op de volgende dagen:
8 – 15 – 22 – 29 maart en 5 – 12 – 19 april 2022

Locatie

Markant, Zwanenburgwal 206 (3e verdieping), 1011 JH Amsterdam

Kosten

Deelname is gratis voor mantelzorgers

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. U kunt ons ook bellen op 020 886 88 00 of mailen (o.v.v. ‘De Mat’ maart 2022, uw naam en telefoonnummer) naar: info@markant.org

Oeps! We konden je formulier niet vinden.