Zie je wat ik zie? – Een andere kijk op dementie op donderdag 22 september bij West Beach (Film) Festival, aan de Sloterplas. Burennetwerk is ter ere van hun jubileumjaar één avond gastprogrammeur op dit gratis 10 daags (film)festival onder de Amsterdamse sterrenhemel.

Burennetwerk organiseert samen met West Beach (Film) Festival een bijzondere avond waarbij ze het thema dementie uitlichten in festivalsfeer. Steeds meer mensen wonen langer thuis met een vorm van dementie. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken via naaste omgeving of bijvoorbeeld je buurtgenoten. Burennetwerk geefthet publiek deze avond een andere kijk op dementie door op een positieve manier de verbinding te zoeken. Wat kun je verwachten?Kom dansen op oude plaatjes, volg een tekenworkshop van Ieder Mens is een Kunstenaar, geniet van de muziek van de Odense Jazzband terwijl je lekker mee eet met wat de pot schaft van Cascoland en ontmoet je buren via Burennetwerk. Van de Female Economy kijk je o.a. ’Mam eet Bloemen’ van Adelheid Roosen en kan je deelnemen aan AlzheimerFluisteren. We sluiten de avond af met de hoofdfilm The Father.Kom je buurten?Leuk als je er ook bij bent om ons en andere stadgenoten te ontmoeten. Neem je buur bij de hand of een vriend(in) mee die ons nog niet kent en kom even gedag zeggen tegen ons team.Locatie SloterplasHet festivalterrein bevindt zich op het bastion naast het Sloterstrand, Noordzijde 41, nabij jachthaven De Duikelaar. Met openbaar vervoer is het terrein te bereiken via tram 7 (5 min. lopen van het eindpunt). Ook dichtbij: halte Slotermeerstraat van tram 13 en bus 69.

Programma
17.00 uur    Inloop, doorlopend Burennetwerk activiteit17.30 uur    Odense Jazzband18.30 uur    Dansen op oude plaatjes met DJ PatRock19.00 uur    Tekenen met Ieder Mens is een Kunstenaar20.00 uur    Programma & voorfilms Female Economy21.00 uur    Hoofdfilm: The Father (VK,2020/Nederlandse ondertiteling) – incl. pauze00.00 uur    EindeHoud www.westbeachfilmfestival.com in de gaten voor de laatste informatie. Of neem contact op met Jasmijn van Katwijk van Burennetwerk: jasmijn@burennetwerk.nl