Op maandag 8 mei organiseert Markant een moreel beraad over de samenwerking met mantelzorgers van naasten met dementie. Welke dilemma’s kom je tegen bij de samenwerking met cliënten en mantelzorgers?

Bij triadisch werken staat de samenwerking tussen beroepskracht, cliënten en naasten centraal. Hoe geef je vorm aan die relatie tussen cliënt, hulpverlener en familie?

In dit Moreel beraad gaan we in op de dilemma’s die zich in de praktijk voordoen bij triadisch werken. Op basis van een casus uit de praktijk, ingebracht door een casemanager dementie, verkennen we dilemma’s en wegen we de waardes van alle betrokkenen af. Zo zoeken we naar een antwoord op de vraag wat in die specifieke situatie goede zorg is.

 

 

Programma

15.00 uur Opening en introductie door Heidi Wintels (Markant)

15.30 uur Moreel beraad

16.30 uur Nabespreking

17.00 uur Afsluiting

Wanneer    Maandag 8 mei van 15.00 tot 17.00 uur

Waar    Zalencentrum Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A, 1018 DR Amsterdam

Voor wie  Deze bijeenkomst is voor iedereen die beroepsmatig te maken krijgt met mantelzorgers van zorgvragers met dementie, bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen, behandelaars, casemanagers, buurtteammedewerkers of ambulant begeleiders.

Aanmelden    Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Meld je wel vooraf aan voor deze bijeenkomst, want het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan via onderstaand formulier.