Hoe belangrijk is het om je in te zetten voor de samenleving? Om actief te zijn en te blijven? Op maandag 27 februari organiseren Vrijwilligers Centrale Amsterdam en Leef & Leer! een bijzondere bijeenkomst hierover voor bestaande én aanstaande vrijwilligers van de stad en alle mensen van de organisaties waarvoor zij zich inzetten.

Bijzondere spreker op deze bijeenkomst is professor Erik Scherder, de bekende Nederlandse hoogleraar neuropsychologie, verbonden aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanuit zijn expertise vertelt hij meer over het belang van ‘Nieuwe Verbindingen’ op de korte- en op de lange termijn. Wat heeft vrijwilligerswerk te maken met nieuwe verbindingen in je brein en wat gebeurt er in je brein als je ‘nieuwe verbindingen’ maakt?

Na afloop is er een borrel en kunnen bezoekers kennis maken met één of meer organisaties die met vrijwilligers werken. De borrel is van 17.00 tot 18.00 uur.

Kosten: Gratis

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Amsterdam. Door je aan te melden ga je ermee akkoord dat je gegevens worden uitgewisseld tussen VCA en Leef en Leer! 

Voor meer informatie en aanmelding: https://vcatraint.nu/nieuwe-verbindingen/