Ben je mantelzorger in Zuid? Namens stadsdeel Zuid organiseren we een activiteit voor mantelzorgers om samen in gesprek te gaan in een ontspannende setting. 

Botanische Tuin Zuidas

Ga met ons in gesprek over je rol als mantelzorger en bespreek wat jou zou kunnen helpen om de balans te vinden tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf. Elsemieke Koole en Saskia Jansen van Markant, centrum voor mantelzorg, begeleiden de bijeenkomst.

Tijdens de wandeling door de Botanische Tuin ontmoet je laagdrempelig andere mantelzorgers. Deel je ervaring en leer van elkaars tips. Leer dat ontspanning noodzakelijk is voor een goede balans. Waar haal jij je energie uit? En waarvan krijg je energie? Als voorbeeld ga je in een van de kassen leren verstekken . Terwijl we bezig zijn, is er ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Wanneer en hoe laat
Dinsdag 6 september van 13.30 tot 15.15 uur
We verzamelen om 13.15 uur bij de ingang. Het programma is rond 15.15 uur afgelopen. Maar je bent van harte welkom om langer te blijven.

Waar
Hortus Botanicus, Vrije Universiteit Amsterdam | Van der Boechorststraat 8, 1081 BT Amsterdam

Aanmelden
VOL, je kunt je helaas niet meer aanmelden.

 

Vrijwilliger nodig?
Het is mogelijk om een vrijwilliger aan te vragen tijdens deze activiteit. Zodat je geen zorgen hebt om degene die thuisblijft. Neem contact op met je coördinator om de mogelijkheden te bespreken.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door stadsdeel Zuid. Bij grote belangstelling hebben mantelzorgers uit dit stadsdeel daarom voorrang.