De Vrijwilligersacademie presenteert ook in 2021 het Vrijwilligersacademie Festival. Net zoals vorig jaar schakelen we live tussen locatie en ons online theater.

We maken theater
Om te ervaren wat leren bij de Vrijwilligersacademie is, organiseren we voor begeleiders van vrijwilligers kleine proeverij. Op locatie maken zij kennis met nieuwe trainingen in verkorte versie. Dat gebeurt in de feestelijke omgeving op het hofje.

Omdat we ook dit jaar nog niet iedereen op het hofje kunnen ontvangen, zorgen we er voor dat je er op een andere manier bij kunt zijn. We maken er online theater van!

Schakelen tussen live en online
Nieuwe tijden vragen om creatieve oplossingen. Daarom stellen we voor iedereen die wil een online gratis programma op. Met trainer Niels Krummacher als roving reporter schakelen we live tussen locatie en ons online theater.

Programma:

  • We starten met een live reportage vanuit het hofje. Niels interviewt de bezoekers op locatie en we kijken en luisteren naar de opening door onze bestuursvoorzitter Marijn van Ballegooijen, wethouder in Amstelveen.
  • Vervolgens is de digitale vloer voor diverse trainers van de Vrijwilligersacademie. Het programma wordt in augustus nader bekend gemaakt.
  • Hierna krijg je vanaf de locatie een impressie van de workshops en belevenissen daar. Niels bevraagt mensen op hun ervaringen, en lanceert de nieuwste online trainingen. We sluiten af met een feestelijke groet.

Welkom
We heten iedereen van harte welkom in ons digitale spektakel. Een onvergetelijke middag met de leukste mensen en heel veel plezier.

Aanmelden
Ga naar de website van de Vrijwilligersacademie Amsterdam en schrijf je in.