Wanneer uw leven beheerst wordt door zorgen en een drukke agenda, kunt u daar onrustig en gestrest van worden. Juist in dit soort periodes is het van belang om af en toe bewust tijd te nemen voor uzelf. Wandel mee en ga ik gesprek over zorg. Kom in contact met andere mantelzorgers om tips en ervaringen uit te wisselen.

Op dinsdag 13 juli bent u van harte welkom om met ons te ontspannen in de Hortus. Ontdek heerlijke en minder prettige geuren en leer wat de functie en werking hiervan is. Even opgaan in een andere wereld, tijd nemen voor iets wat volkomen los staat van uw dagelijkse zorgen.

Tijdens dit uitje kunt u ervaren dat tijd nemen voor ontspannen activiteiten de manier is om uw batterij weer op te laden. Pas wanneer er een moment van ontspanning plaatsvindt, is er ook ruimte om op de situatie waarin u zorg verleent, te reflecteren. Na afloop van de rondleiding is er ruimte voor een gesprek hierover. Want het is makkelijker gezegd dan gedaan: ruimte en tijd creëren om te ontspannen.

Voor wie
Mantelzorgers in Amsterdam Centrum*

Waar en wanneer
Dinsdag 13 juli van 13:00 tot 16:00 uur
Hortus Botanicus Amsterdam, Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam

Programma
13:00 uur:                Aanvang. Welkom en kennismaking
14:00 uur:                Wandeling
15:00 uur:                Kop koffie op het terras
16:00 uur                 Einde

Aanmelden
Wilt u ook ontspannen en genieten van een rondleiding?
Meldt u zich dan aan vóór 1 juli via info@markant.org onder vermelding van: Aarden in de Hortus, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

*  NB: Deze bijeenkomst is door een specifiek stadsdeel gefinancierd. Inwoners uit Centrum hebben voorrang bij het bijwonen van de bijeenkomst.