Stichting Sociaal Ondernemend Opbouwwerk Zuid (SOOZ) en Werkgroep Grey Pride Zuid organiseren elke laatste vrijdagmiddag van de maand voor LHBT+ ouderen in de Oranjekerk een meet & greet bijeenkomst met een spreker en een hapje en drankje.

Het thema van de bijeenkomst is:

              Samen werken en leven, kracht en kwetsbaarheid

Gastsprekers zijn Alain-Celest de Buck en Noah Valentyn. Als architect werkt Alain-Celest aan diverse projecten; zowel voor particuliere en professionele opdrachtgevers als voor diverse gerenommeerde architectenbureaus.

Noah Valentyn is acteur, fotograaf en filmer. Na 9 jaar in New York en LA te hebben gewoond krijgt hij in Amsterdam zijn eerste solo expositie in het W Hotel. Vaak werkt hij in samenwerking met (inter)nationale vakgenoten. Maar ook is hij nog regelmatig als acteur te zien in (inter)nationale films, reclame en televisie series. Op zijn palmares staan ondermeer Goede Tijden Slechte Tijden, Het Leven is Vurrukkulluk en Oogappels, Gooische Vrouwen en Het schnitzelparadijs. 

Onlangs werd zijn ontroerende tentoonstelling Crying Boys in het Muiderslot geopend met foto’s van moderne jonge mannen vastgelegd die huilen. Hoewel er in middeleeuwse geschriften volop melding gemaakt wordt van huilende ridders, is tegenwoordig één van de meest diepgewortelde ideeën over mannelijkheid dat mannen niet huilen.

Datum: vrijdag 24 september 2021
Tijd: van 15.00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam-Zuid

Toegang:  3 euro (inclusief koffie, thee, borrelhapje en drankje)

De wettelijke RIVM-maatregelen worden in acht genomen. Maximaal 30 deelnemers kunnen aanwezig zijn. De bijeenkomst zal ook via livestream te volgen zijn (www.oranjekerkamsterdam.nl)

Aanmelden is verplicht met vermelding naam en telefoonnummer. Dit kan via paulerikhofman@planet.nl of 06 – 27 277 259

Meer weten? Kijk dan op www.greypridezuid.nl