Op woensdag 1 juni organiseren Markant en DOCK een bijeenkomst in het Sint Antoniushuis. U krijgt inzicht in de problematiek van jonge mantelzorgers, én handvatten voor uw eigen opstelling in het contact met jongeren die opgroeien met zorg.

We beginnen de bijeenkomst met interactief theater. Amsterdamse jongeren van de forumtheatergroep van Strijders spelen scènes uit het leven van een jonge mantelzorger. De scènes zijn geïnspireerd op de eigen ervaringen van jongeren uit de groep. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te denken over mogelijke oplossingen: wat zou deze jonge mantelzorger kunnen helpen? En wat kunnen wij als professionals doen om onze voelsprieten uit te reiken?

Interactie
Bij Forumtheater participeert het publiek actief waardoor de groep zich bewust wordt van dergelijke maatschappelijke thema’s. Het activeert mensen om invloed uit te oefenen op situaties als deze. DOCK streeft ernaar om taboes/maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken en
hecht daarom veel waarde aan het nabespreken van de voorstelling met het publiek. Het laatste deel van de bijeenkomst staat in teken van een korte borrel gepland voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Voor wie
Voor beroepskrachten uit zorg, welzijn en onderwijs.

Wanneer
Woensdag 1 Juni
Van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Waar
Sint Antoniushuis, Kamperfoelieweg 207, 1032 HM Amsterdam.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar in verband met het beperkte aantal plaatsen is vooraf aanmelden wel verplicht. Wees er dus snel bij!
Aanmelden bij Dock via een mail naar: strijdersamsterdam@dock.nl.