Bent u op zoek naar de balans tussen zorgen voor de ander en zorgen voor uzelf? Wilt u begrijpen wat stress met u kan doen? En wilt u oefeningen leren waardoor uw stress minder kan worden?

Markant organiseert online stoelyoga bijeenkomsten voor mantelzorgers uit Amsterdam Centrum, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost*. U bent welkom op maandagmiddag, woensdagochtend of zondagochtend.

Stoelyoga
Stoelyoga kan helpen om beter te leren ontspannen. Tijdens de stoelyogalessen leert u hoe u uw adem en uw bewegingen inzet om beter te kunnen ontspannen. U leert de aandacht te richten naar uzelf. De oefeningen zijn erop gericht om spanningen los te laten waar dat lukt en meer ruimte te ervaren in het lichaam en in de gedachtewereld.

Waar en wanneer?
Zondagochtend van 10:00 tot 11:00 uur 25 juli, via Zoom.

Wat heeft u nodig om mee te doen? 

  • Een goede netwerkverbinding met internet of wifi
  • Een computer/laptop/tablet met camera (ook wel webcam genoemd) en geluid
  • Het is prettig een kop telefoon te gebruiken om mensen goed te verstaan, maar is niet noodzakelijk
  • Oefen ruim voor de bijeenkomst met Zoom, door dit vast te downloaden en uit te proberen via de testmeeting

Aanmelden
Aanmelden kan via Markant: Bel of 020 886 88 00 of mail naar info@markant.org o.v.v. Stoelyoga, de datum waarop u mee wilt doen, uw naam, adres en telefoonnummer. Deelname is gratis.

Na aanmelding ontvangt u een instructie voor het downloaden van Zoom en een link voor deelname. Oefen ruim voor de bijeenkomst via de testmeeting. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag.

* NB: Stoelyoga is door specifieke stadsdelen gefinancierd. Inwoners uit Centrum, Nieuw-West, Zuid en Zuidoost hebben voorrang bij het bijwonen van de bijeenkomsten.