Een van de hoofdfiguren in het verhaal van deze interactieve onemanshow is Alfred. Alfred staat symbool voor de altijd aanwezige medemens. En Alfred heeft hulp nodig…

Communiceren is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten. Hoe je dat doet? Dat en meer leer je in het theatercollege ‘De negen open deuren’!

Aan de hand van het verhaal van Alfred en de ervaringen van de verteller wordt het publiek meegenomen langs negen open deuren die alleen nog even ingetrapt moeten worden. Ze staan symbool voor de kernbegrippen (en -competenties) uit de basistraining voor vrijwilligers van de Vrijwilligersacademie.

Een basistraining in vogelvlucht
Het theatercollege is kort gezegd de basistraining in vogelvlucht. Jaap Vriend, trainer bij de Vrijwilligersacademie en het brein achter deze onemanshow, geeft op theatrale wijze een frisse blik op hoe we met elkaar communiceren, in welke rol we dat doen en welke grenzen we daarbij stellen.

Voor wie?
Voor iedereen: van vrijwilligerscoördinatoren tot geïnteresseerde vrijwilligers.

Tijdsinvestering
2 uur

Studiemateriaal
N.v.t.

Aantal plaatsen
Het theatercollege biedt plaats aan minimaal 8 en maximaal 30 deelnemers.

Certificaat van deelname
Nee

Aanmelden en informatie
Je kunt je via je coördinator van Markant aanmelden. Meer informatie vind je op de website van de Vrijwilligersacademie.