Graag maken wij jullie attent op de voorstelling ¨Het verhaal van het moedige meisje Annetje¨ door Winie Froeling.

Wat gebeurt er met je als je hoort dat je ernstig ziek bent en daar aan dood kan gaan? Maar misschien ook niet? Wat gebeurt er als je kind ernstig ziek wordt? Waar haal je de kracht vandaan om hier mee om te gaan?

De voorstelling gaat over Annetje, een meisje van 8 jaar die dit overkomt. Op een dag vindt ze Engel op haar bed. Engel helpt haar om met alle stormachtige emoties om te gaan en leert haar op een speelse wijze vertrouwen te vinden in haar eigen kracht. En Engel laat op een liefdevolle manier zien hoe je aanwezig kan blijven bij het lijden van een dierbare.
Een voorstelling over rouw en verlies, over kracht, licht en liefde.  Meteen na afloop is er ruimte voor een nagesprek.

Winie Froeling heeft na de Kleinkunstacademie 20 jaar in het jeugdtheater gespeeld bij gerenommeerde gezelschappen. Ze werkt nu in het OLVG bij het Patiënten Servicepunt.

Voor wie
Een intieme voorstelling voor zieke kinderen van 8-12 jaar, hun ouders en klasgenootjes. Maar ook voor hulpverleners en andere betrokkenen die hiermee te maken hebben.

Kaartjes
Er kunnen maximaal 25 personen in de zaal. Kaartjes kosten 10 euro per stuk. Na aanmelding op onderstaand mailadres, krijg je instructie over hoe je het bedrag kan overmaken.

Aanmelden:  engelopmijnbed@xs4all.nl