Woon jij in Amsterdam-Zuid? En ben je op zoek naar voldoening/iets leuks/gezelschap/iets nieuws/iets leerzaams/iets gezelligs/iets….vul zelf maar in? Kom dan naar de speciale koffieochtend over vrijwilligerswerk!

Deze bijeenkomst is wegens omstandigheden geannuleerd. Kijk in de agenda voor bijeenkomsten in de andere stadsdelen.

Als vrijwilliger sta je voor anderen klaar. Om anderen te ondersteunen en te helpen op een manier die voor hen betekenisvol is. En je kunt een significante bijdrage leveren aan hun persoonlijke verlichting. Als vrijwilliger verlicht je de stad. Jij zorgt naast vrolijkheid (licht) ook voor verlichting van de zorgen (lichtheid) voor de ontvanger. Vrijwilligers dragen de stad en maken Amsterdam lichter om te wonen, leven en zijn. Wij willen graag laten zien wat de waarde van vrijwilligerswerk kan zijn voor Amsterdam, maar ook voor jou.

Daarom nodigen wij jou uit om kennis te maken met het vrijwilligerswerk bij Markant. Onze vrijwilligers uit stadsdeel Zuid vertellen hoe bijzonder / leuk / waardevol / leerzaam / nuttig / gezellig / etc. vrijwilligerswerk bij Markant is. Daarnaast is er ook een mantelzorger aanwezig om te vertellen hoe waardevol jouw inzet kan zijn voor een ander.

Voor wie 
Deze speciale koffieochtend is voor iedereen uit Zuid die interesse heeft in vrijwilligerswerk.

Wat kan je verwachten 
De koffieochtend is vooral bedoeld om jou kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk bij Markant. Er is ook een mantelzorger uit het stadsdeel aanwezig die vertelt hoeveel een vrijwilliger voor een mantelzorger betekent. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. En samen maken we er een gezellige ochtend van.

Aanwezig 
Coördinatoren Saskia de Haan en Anita Wevers zijn aanwezig om al je vragen over vrijwilligerswerk te beantwoorden.

Vooraf aanmelden
Deze bijeenkomst is wegens omstandigheden geannuleerd. Kijk in de agenda voor bijeenkomsten in de andere stadsdelen.

Wil je graag aanwezig zijn bij de koffieochtend, maar kan je niet op 2 oktober ? Geen probleem. Sluit gezellig aan in een ander stadsdeel.
Kijk voor data en locatie in de agenda.