MantelzorgNL organiseert een webinar voor mantelzorgers over het thema Seksualiteit en intimiteit. Wanneer je partner ziek is, dan kan dat namelijk gevolgen hebben voor jullie seksualiteit en intimiteit. Er kunnen problemen ontstaan door de ziekte zelf en door de behandelingen die iemand ondergaat.

Deskundigen informeren je over lichamelijke en psychische gevolgen van ziekte die van invloed kunnen zijn op seksualiteit en intimiteit. En over welke stappen je zelf kunt zetten. Hoe vind je een nieuw evenwicht in de rollen binnen de relatie? De balans in geven en nemen verandert. De onderlinge relatie verandert doordat jouw rol verandert. Ben je nog wel echt de partner of ben je vooral de zorgverlener van je partner geworden?

Voor wie     Het webinar is speciaal voor mantelzorgers van alle leeftijden die zorgen voor hun partner. Je mag alleen, maar ook samen met je partner komen. Wil je meer weten over veranderende rollen, seksualiteit en intimiteit, meld je dan aan.

Wanneer    Op woensdag 28 september van 20.00 – 21.00 uur.

Hoe    Het webinar is online via ZOOM. Je ontvangt na aanmelden een link.

Deskundigen   Het webinar wordt gegeven door Marga IJland (gynaecoloog en seksuoloog), Henk Elzevier (uroloog en seksuoloog) en Nienke Dekkinga (consulent seksuele gezondheid).

Kosten     Voor leden van MantelzorgNL is het webinar gratis. Ben je geen lid van MantelzorgNL, dan kost het webinar 23 euro. Maar word je lid van MantelzorgNL voor diezelfde 23 euro, dan kun jij je gelijk gratis aanmelden voor het webinar seksualiteit en intimiteit.

Aanmelden     via de website van MantelzorgNL, klik hier