Samen met Grey Pride Amsterdam-Zuid organiseert Markant een Zonnige Silent Disco op zaterdag 20 augustus. De trotse, roze ouderen van stadsdeel Zuid nodigen buurtbewoners en andere  lhbtiq+-ouderen uit voor een zonnige dansmiddag.

Dans je ineens vol-le-dig naast de beat, terwijl het net nog soepel synchroon liep ten opzichte van je danspartner? Dan laat onze DJ Joy jou stiekem net een ander nummer horen! Snel je moves aanpassen en op zoek naar gelijkgestemden! Bij een Silent Disco draagt iedereen een hoofdtelefoon en kun je helemaal los gaan.

Na afloop van de disco is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij het diner. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Waar   verzamelen bij de locatie van Buurtteam Amsterdam-Zuid (Rivierenbuurt), Lekstraat 13A. De Silent Disco is in de speeltuin aan de Vechtstraat/Gaaspstraat. Bij slecht weer dansen we binnen.

Wanneer   zaterdag 20 augustus

Tijd    verzamelen om 15.30 uur op Lekstraat 13A | de Silent Disco is van 15.00 tot 17.00 uur | het optionele diner begint om 17.30 uur

Kosten   de entree voor de Silent Disco is gratis. Je krijgt een welkomstdrankje. Andere drankjes zijn op eigen kosten. Het optionele diner kost € 6,- (wel van te voren reserveren).

Aanmelden is verplicht en kan met onderstaand formulier. Of bel Markant op (020) 886 88 00.

Aanmelden voor de roze Silent Disco op 20-08-2022

Naam(Vereist)
Adres
Ik meld me aan voor(Vereist)
Wil je Mantelzorgnieuws ontvangen?
Maandelijkse nieuwsbrief voor mantelzorgers en beroepskrachten in Amsterdam e.o.
Toestemming(Vereist)