Het wordt al een echte traditie. Stadsdeel Zuid organiseert samen met Vrijwilligers Centrale Amsterdam voor de elfde keer een speciale Bedankdag voor vrijwilligers uit Zuid. Gelukkig lukt het dit jaar weer om dit unieke evenement plaats te laten vinden, zij het in aangepaste vorm dankzij corona. Geen grote groepen bij elkaar en niet alles tegelijk, maar meer verspreid en meer mogelijkheden. 

Twee bijzondere dagen 

Zowel de Vrijwilligers Centrale Amsterdam Zuid als de organisaties en bestuurders van het stadsdeel hebben er alles aan gedaan er toch een bijzonder evenement van te maken. Omdat het vorig jaar niet doorging, niet één, maar twee dagen dit jaar! Zo halen we de schade een beetje in. Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 september. 

Aanmelden

Vanaf NU(!) kun je je aanmelden voor één van de evenementen die dit weekend plaatsvinden via de agenda voor vrijwilligers. Kies bij ‘soort activiteit’ voor Evenement en je krijgt alle opties te zien. Elke vrijwilliger moet zich apart voor ieder onderdeel dat hij of zij wil bijwonen aanmelden! Je ontvangt – uiterlijk een week van tevoren – een bevestiging als je daadwerkelijk tot het programma bent toegelaten. Vanwege de beperkte aantallen hanteren we het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. We vragen iedereen zich slechts in te schrijven voor één activiteit, dan zijn meer mensen in de gelegenheid van het aanbod gebruik te maken.

Kijk hier voor het programma…

Amsterdam BedanktGemeente AmsterdamVrijwilligers Centrale Amsterdam