Op vrijdag 7 december vierden wij de Dag van de Vrijwilliger. Alle vrijwilligers waren welkom en mochten iemand meenemen. Dat werd zeer goed ontvangen. We hadden maar liefst 51 aanmeldingen dit jaar!

Om 16:00 uur startte de borrel. Alle vrijwilligers konden genieten van een hapje en een drankje. Ook stonden er een aantal gezellig activiteiten klaar. Zo kon iedereen op de foto met de Flitskist van Fotobelevenis. Als herinnering kreeg Iedereen een leuke fotostrip mee naar huis. Daarnaast konden vrijwilligers meedoen met een workshop haken in de “haakhoek”. Dit was een heel gezellig hoekje. Ook konden vrijwilligers terecht voor een persoonlijk voedingsadvies en een vetmeting. Goed voor anderen zorgen kan natuurlijk alleen als je ook goed voor jezelf zorgt. Als laatste kregen alle vrijwilligers een stekje van een plantje mee naar huis, met bijbehorend plantadvies. Onze vrijwilligers kunnen heel goed voor mensen zorgen, maar zouden deze kleine stekjes uit kunnen groeien tot een heuse “plant van Markant”?

Uiteraard gingen onze vrijwilligers niet met lege handen de deur uit. Voor iedereen stond een zakje met Eberhardjes klaar. Hét koekje voor iedereen met een hart voor Amsterdam.

Al met al een hele geslaagde middag! Iedereen van harte bedankt voor je aanwezigheid en we zien elkaar volgend jaar weer op de Dag van de Vrijwilliger!