Het Netwerk Integrale Kindzorg nodigt ouders uit om mee te doen met het gezamenlijke project ‘Een stukje mij! Het gaat om ouders van kinderen met een korte levensverwachting, ernstig zieke kinderen of zeer zorgintensieve kinderen.

Idee
Het idee is om een tentoonstelling te maken van posters van portretfoto’s van 20-25 kinderen. Deze portretfoto’s zijn per foto samengesteld als een fotomozaïek. Zie voorbeeld. moz'art 'Een stukje mij'

De foto’s waar het mozaïek van wordt gemaakt, laten belangrijke personen, zoals familie, vriend(inn)en, buren, zorgverleners, maar ook dieren, knuffels, feestjes, herinneringen, evenementen en dergelijke uit het leven van de kinderen zien. Per portret worden tot een maximum van 1000 foto’s gebruikt.

Expositie
Met alle fotomozaïeken die worden gemaakt, wordt in oktober van dit jaar een
expositie georganiseerd. Tijdens de opening van de expositie, krijgen de ouders die dat willen de mogelijkheid om te vertellen over hun kind. Ouders die meedoen krijgen de foto van hun kind na de expositie mee naar huis, als
blijvende herinnering.

Alles in dit project staat in het teken van liefde en het delen van herinneringen. Portretten kunnen van kinderen zijn die leven, maar ook van kinderen die recent zijn overleden.

Meedoen?
Deelname is gratis. Aanmelden kan door uiterlijk vrijdag 25 juni te mailen naar: j.verheijden@kinderpalliatief.nl