Op donderdag 5 september 2019 organiseert EventHands in samenwerking met Markant, JIP, Sezo en OKT het ‘En nu jij!’-event in stadsdeel Nieuw-West. Op dit event voor jongeren, ouders en professionals uit de wijk wordt aandacht gevraagd voor kinderen en jongeren die opgroeien met de zorg voor een ziek familielid of een familielid met een beperking. Eerder vond al een soortgelijk event plaats in Amsterdam West.

Het ‘En nu jij!’-event biedt een gevarieerd programma met inhoudelijke activiteiten (o.a. video-interviews en het mantelzorgspel) en verschillende sport- en spelactiviteiten (o.a. digital graffity, creatieve activiteiten, vossenjacht en spelparcours) die door het jongerenwerk georganiseerd worden. Alle activiteiten vinden plaats in ‘De jongerenstraat’ op het Osdorpplein en zijn gratis toegankelijk.

Met het ‘En nu jij!’-event wil stadsdeel Nieuw-West bewustwording creëren rondom de jonge mantelzorgers. Ook wil het stadsdeel meer bekendheid geven aan de mogelijkheden voor ondersteuning van jonge mantelzorgers, waaronder het stedelijke programma ‘En nu jij!’. Dit programma wordt uitgevoerd door Markant, centrum voor mantelzorg.

Het ‘En nu jij!’- event wordt georganiseerd door EventHands in samenwerking met Markant, centrum voor mantelzorg, JIP, Sezo en het Ouder- en Kindteam en wordt mede mogelijk gemaakt door stadsdeel Nieuw-West.

—-

Programma-informatie ‘En nu jij!’-event 2019

Nieuw-West
Donderdag 5 september 2019, 16.00-19.00 uur
Locatie: De Jongerenstraat, Osdorpplein (op en rond nr. 819)
I.s.m. JIP, Sezo, Markant en het Ouder- en Kindteam
Gratis toegang