Minco Ruiter is docent biodanza en wil op zijn vakgebied graag iets betekenen voor mantelzorgers in Amsterdam. Minco geeft 10 gratis biodanzaworkshops weg aan mantelzorgers die toe zijn aan ontspanning.

Wat is biodanza
Biodanza is een effectieve manier om (weer) in balans te komen. In een biodanzales danst u met een groep mensen op allerlei soorten muziek, van pop tot klassiek. Geen ingewikkelde pasjes. U hoeft niet mooi te kunnen dansen of lenig te zijn: plezier, ontspanning en contact staan voorop. In de les doet u eenvoudige oefeningen op muziek, zowel individueel als met de groep.

Gratis workshops
Minco Ruiter biedt 10 mantelzorgers de gelegenheid om gratis deel te nemen aan een biodanza-workshop én geeft korting voor de 4 daarop volgende lessen, als u vaker biodanza wilt gaan doen. U betaalt voor die 4 lessen maar 5 euro per keer.

Waarom biodanza voor mantelzorgers?
Mantelzorg is zoveel meer dan een taak doen. Mantelzorg doe je met je hele hebben en houden, met lijf en leden, met ziel en zaligheid. Als u intensief voor een ander zorgt is het juist belangrijk dat u ook goed voor uzelf blijft zorgen om in balans te blijven. Biodanza geeft plezier, vitaliteit, ontspanning, verbinding en heling.

Een deelnemer:
Door het dansen kan ik mijn hoofd even leegmaken en ervaar ik minder stress. Ik geniet van de lessen en kijk er elke week naar uit.”

Wanneer?
elke vrijdagochtend om 10:45-12:30 uur.

Waar?
Yogaschool Yogasol, Zonneplein 8a, 1033 EK Amsterdam Noord.
Parkeren is gratis. OV: GVB-bus 35/ halte Maanstraat.

Er wordt gedanst op een houten vloer, op blote voeten. Als u het prettig vindt kunt u eventueel (antislip)sokken, sloffen of dunne binnenschoenen meenemen. Het is fijn om te dansen in soepel-zittende kleding, in laagjes, om de warmte te reguleren. In de kleedkamer van Yogasol kunt u zich in alle rust omkleden.

Informatie en aanmelding
Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Minco Ruiter.
T. 06- 23 25 87 88  |  E.  info@mincobiodanza.nl  | http://mincobiodanza.nl/wekelijkse-les