Mantelzorgers, meer in het bijzonder mantelouders, die bij ons bekend zijn kunnen zich aanmelden voor gratis e-mailcoaching door drs. Mirjam Bernadina-Lonnee. Door eigen ervaring met mantelzorg voor haar kindje dat erg ziek was weet Mirjam hoe belangrijk steun is. Ze biedt deze steun aan in de vorm van een aantal gratis e-mailcoaching sessies. Meld je gauw aan, want vol is vol!

Overbelasting en oplossingen
Mirjam: “Je ziet vaak dat ouders oververmoeid of gefrustreerd zijn. Soms vallen ze onbedoeld uit tegen de kinderen. Allemaal tekenen van overbelasting. Ouders in het algemeen en mantelouders in het bijzonder hebben behoefte aan meer tijd, meer energie, maar voelen daar geen ruimte voor. Ik kan daarbij helpen door oplossingsgerichte e-mailcoaching.”

“Het is fijn om je zorgen van je af te kunnen schrijven. En als je bemoedigende mails krijgt met vragen die je stimuleren om oplossingen te zien die je zelf nog niet zag, dan helpt dat echt om alles beter aan te kunnen.”

Eigen ervaring
“Bij mij is de behoefte om andere ouders te coachen gegroeid door een bak aan levenservaring. Onze zoon had een zeldzame en zeer agressieve vorm van kinderkanker. Na een lange en zeer intensieve periode van zorg overleed onze zoon op 2 juli 2019, thuis, in mijn armen. De impact die dit alles op ons heeft is niet onder woorden te brengen, maar mij heeft het enorm geholpen om erover te schrijven en onze belevingen in berichten te delen met onze omgeving. Daarom vind ik e-mailcoaching zo’n krachtig middel om in te zetten. Ik heb veel ouders zien worstelen met hun drukke leven en hun zorgen. Met mijn verhaal en met mijn coaching hoop ik hen te helpen tevreden te zijn met hun leven, zodat ze als meer ontspannen ouders en partners verder kunnen, op weg naar hun dromen.”

Aanmelden en meer informatie
Speciaal voor mantelouders die bij ons bekend zijn biedt Mirjam een aantal gratis e-mailcoaching sessies aan. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact met ons opnemen via T. 886 88 00 of E. info@markant.org

(c) Brontekst:

Durf tevreden te zijn