Als moeder van een kind met een verstandelijke beperking is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schrijft en speelt zij ‘Lastige Ouders’ samen met theatermaker Pieter Tiddens.

Het is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. In Lastige Ouders nemen zij je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde kan zijn en geluk.

Voorafgaand en na de voorstelling is er een informatiemarkt voor zorg, opvang en spel voor kinderen met een zeer ernstige/meervoudige verstandelijke beperking.
Bekijk hier de trailer van de voorstelling.

Voor wie?
De voorstelling is bedoeld voor (zorg)professionals, jeugdhulpverleners, wmo-consulenten, gebiedsteams, leerkrachten/docenten, specialisten, thuiszorgmedewerkers, huisartsen, praktijkondersteuners, gemeente- en beleidsambtenaren, (jonge) mantelzorgers, zorgouders en andere geïnteresseerden.

Waar en wanneer?
Datum: zaterdag 18 mei 2019
Tijdstip: 13.00 tot 16.30 uur (inloop 13.00 – 13.45 uur)
Adres: Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam
Plaats: Theater de Meervaart, in de blauwe zaal
Kosten: GRATIS (na aanmelding ontvang je een bevestiging)

Ben je erbij?
Aanmelden kan via zorgteam@dewaggelmannetjes.nl. Vermeld hierbij je naam, emailadres, telefoonnummer en het aantal gewenste toegangskaarten. Maximaal 5 personen.

Bron: Youssra Noureddine – Eigenaresse van De Waggelmannetjes