Even lekker ontspannen
Sam en Marloes geven beiden Shiatsu- en ontspanningsmassage en willen op hun vakgebied graag iets betekenen voor mantelzorgers in Amsterdam.  In overleg met Markant geven zij gedurende drie maanden (van 25 aug. t/m 17 nov.) 10 gratis behandelingen aan mantelzorgers die een massage goed kunnen gebruiken. Een massage bevordert het lichaamsherstel en de doorbloeding. In korte tijd kom je tot diepe ontspanning. De behandelingen vinden plaats in de praktijkruimte aan de Palmstraat in Amsterdam Centrum.

Shiatsu massage
Shiatsu wordt gegeven op een futon op de vloer. De massage wordt gegeven door de kleding heen. Een Shiatsu-behandeling is heerlijk ontspannend. Door deze ontspanning kan de lichaamstemperatuur ietsje zakken, dus wat warme, loszittende kleding is aan te bevelen.

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage wordt gegeven op een massagetafel, op de huid. Over het algemeen wordt amandelolie gebruikt. Tijdens de massage worden er handdoeken gebruikt om het lichaam af te dekken en warm te houden. Eventueel kan deze behandeling gecombineerd worden met het gebruik van een warme lamp of ‘cupping’. Dit laatste is een methode vanuit traditionele Chinese accupunctuur en op dit moment erg “hot’ bij topsporters zoals de Amerikaanse zwemmers bij de Olympische Spelen.

Volgeboekt maar u kunt zich toch aanmelden
Alle 10 plekken zijn inmiddels volgeboekt. Gezien de grote belangstelling, wordt bekeken of er nog meer kosteloze behandelingen kunnen worden aangeboden.  Bent u mantelzorger en wilt u ook graag voor een behandeling in aanmerking komen? Geef u dan op bij Lia van Dam van Markant: T. 020 – 886 88 00 of mail naar livandam@markant.org
U wordt teruggebeld als er weer plek is.

Meer informatie over Shiatsu: http://www.iokai.nl/iokai-shiatsu/wat-is-iokai-shiatsu/

Meer informatie over body-philosophy: www.body-philosophy.com