Over een vader en moeder
Het verhaal van een vader en moeder met de liefste zoon ter wereld. Een jongen die van zwemmen houdt en recht in je ziel lijkt te kijken. Veertien is hij, maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. In Lastige Ouders nemen zij je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurend zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn.

Dagboek
Als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Samen met theatermaker Pieter Tiddens heeft zij haar dagboeken bewerkt tot de voorstelling Lastige Ouders. Om een representatief en breed beeld te schetsen, spraken Marike en Pieter in de voorbereiding met diverse ouders en hulpverleners over hun ervaringen met gehandicapte kinderen. Deze ervaringen zijn verwerkt in het verhaal van de voorstelling.  

Aanmelden
De voorstelling vindt plaats op maandag 17 juni van 13.00-14.00 in De Meervaart en is gratis voor alle geïnteresseerden. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje. Aanmelden kan via info@markant.org o.v.v. Theatervoorstelling Lastige Ouders of telefonisch via T. 020 886 88 00.

Bron tekst: https://www.krachtvanbeleving.nl/voorstellingen/lastige-ouders/ Over een vader en moeder