Hey Gappie! Wil jij een portretgedicht kado of er eentje geven? Dat kan! Ben jij al gappie of ben je net een nieuwe gappie, of heb je het goede voornemen om gappie te worden? Aanstaande dinsdag 1 december, tussen 17:00 en 20:00 uur, geeft portretdichteres Claartje Chajes als afsluiter van de Gappie Gezocht campagne een online sessie.

En jij kan er bij zijn! Je kunt van jezelf een portretgedicht laten maken of laat er een maken voor iemand anders. Geef je op via de vrijwilligerscentrale! Dan krijg je de Zoom link en het tijdslot waarin je kunt deelnemen. Leuk als je komt!!

Neem je wel eens de tijd om te formuleren wat je bijzonder aan je dierbaren vindt?
Deed iemand dat wel eens voor jou?
Misschien zijn we daar wel te verlegen voor.

Ik zou het een eer vinden, mocht je het aan mij overlaten om zo dichtbij te komen dat ik jou of een naaste in woorden mag portretteren. Zo’n ontmoeting is pure rijkdom. Je geeft me een kijkje in je ziel, ik laat me door je raken.
Na een gesprek verzamel ik passende woorden om je wezen onnadrukkelijk te vertalen in een gedicht.

Je bent met geen pen te beschrijven, maar mag ik een poging wagen?

Lees meer op portretgedichten.nl