Als vervolg op de Week van de jonge mantelzorger, organiseren we op zaterdag 25 juni een bioscoopmiddag voor alle Amsterdamse jongeren die zorgen voor een ander. En nu jij! Ontzorg jezelf een middag, pak een gratis film en ontmoet andere jongeren die in een vergelijkbare situatie zitten.

Is er bij jou thuis iemand langdurig ziek of heeft iemand in jouw gezin een beperking? Of is er  iemand depressief, in de war of verslaafd? Dan ben je van harte welkom op de En nu jij! bioscoopmiddag. Deze wordt speciaal georganiseerd voor alle Amsterdamse jongeren die opgroeien met zorg. Ken je een jongere die opgroeit met zorg? Attendeer hem of haar dan op deze gratis  bioscoopmiddag in hartje Amsterdam.

De film

De film die we gaan kijken heet ‘La Famille Bélier’, een Frans-Belgische filmkomedie over een bijzonder gezin, vol grappige en herkenbare situaties voor jonge mantelzorgers. Van Pathe kreeg de film een 8,5.

Bekijk hier de trailer.

En verder

Je krijgt een gratis drankje en snack. En na de film praten we met elkaar na met de En nu jij!-coaches Tessa Rademaker en Elsemieke Koole.

En nu jij! is het coachingsprogramma voor jonge mantelzorgers.

Deze actie is een initiatief van Markant, centrum voor mantelzorg, en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam.

Wie   Alle jongeren van 12 tot 26 jaar die voor iemand zorgen + een vriend of vriendin

Wanneer   Zaterdag 25 juni van 13.00 tot 16.00 uur

Waar   Cinecenter bij het Leidseplein

Aanmelden

Doen! Meld je aan via onderstaand formulier. Je krijgt een bevestiging van je aanmelding, dit geldt als je gratis bioscoopkaartje.