Vandaag, woensdag 10 november, is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in Amsterdam zijn er leuke activiteiten voor mantelzorgers, zie onze agenda. Bent u zorgontvanger? Dan is het een goed moment om uw mantelzorger een bedankje te sturen.

Waar zou u zijn zonder uw mantelzorger? Vandaag is een goed moment om uw waardering uit te spreken. Een belletje, een berichtje of wellicht een kleine attentie zal zeker goed ontvangen worden. Wie weet zit hier een goed ideetje bij.

Stoelyogales cadeau

Markant heeft een stoelyogales voor mantelzorgers. Dit filmpje kan uw mantelzorger bekijken waar, wanneer en hoe vaak hij of zij wil. Gewoon om even te ontspannen, zodat ze de zorg beter volhouden. Aanmelden is niet nodig.

U kunt dit linkje naar de stoelyogales met uw persoonlijke boodschap naar uw mantelzorger sturen per app of mail.

Verstuur een bedank-gifje

Mantelzorg.nl heeft gifjes laten maken die u kunt downloaden. Deze kunt u in een appje of mail toevoegen om uw mantelzorger in ’the spotlights’ te zetten.

Download hier de gifjes.

Amsterdams cadeautje

Zoek je een origineel cadeau om uw mantelzorger te bedanken? Dank dan aan de Hart voor je stad box! Vol met (h)eerlijke producten uit Amsterdam. U kent ze misschien nog wel van het Eberhardje, het lekkere koekje in de vorm van een hartje. De Stichting Hart voor je stad doet met de opbrengst goede dingen voor de stad.

Box bestellen

Verkoopadressen van de Eberhardjes (u kunt ze op deze site ook online bestellen).