Er wordt hard gewerkt in en aan het Logeerhuis. In de afgelopen maanden is het complete interieur gestript. De verbouwing heeft door diverse redenen vertraging opgelopen, maar is nu gestart. Als alles meezit, is de verbouwing in oktober klaar. Daarna moet het huis nog worden ingericht. We streven ernaar om in november open te gaan. 

Pand Logeerhuis TolstraatHet Logeerhuis, Tolstraaat 75-77 (vanaf de rode deur links tot en met de brede donkere deur rechts). 

 

 

 

 

Vacatures 2 coördinatoren

We hebben vacatures voor 2 coördinatoren die op 1 september gaan starten. Zij zullen de  vrijwilligers en mantelzorgers begeleiden, zich bezig houden met de dagelijkse gang van zaken, activiteiten voor en door de buurt, introductie training, BHV, intakes, netwerken en werving. Het komt er op neer dat we 1000-poten nodig hebben. Lees hier de functieomschrijving.

Weet je iemand? Stuur ze deze link door https://www.markant.org/over-markant/werkenbijmarkant/ 

Vrijwilligers gezocht

Ook zoeken we nog vrijwilligers die straks willen meedraaien in het Logeerhuis (vanaf november 2022). Dat kan in de ochtend, middag of avond. Zie hier de omschrijving.

Interesse in het Logeerhuis

Heeft u interesse om als mantelzorger gebruik te gaan maken van het Logeerhuis, of wilt u om een andere reden op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een mailtje naar info@markant.org zodat we u kunnen informeren als we nieuws te melden hebben. Rond de zomer starten we met een nieuwsbrief.