Gemeente Ouder-Amstel vindt het werk van mantelzorgers heel belangrijk en heeft grote waardering voor mantelzorgers. Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die iemand in de Duivendrecht verzorgen en zijn ingeschreven bij Markant. Mantelzorgers die zich al hebben ingeschreven, ontvangen in november het mantelzorgcompliment van de gemeente Ouder-Amstel.

Je bent mantelzorger als je meer dan acht uur per week (intensief) en/of langer dan drie maanden (lang) zorg verleent aan een naaste, zoals een partner, kind, familielid of vriend.

Inschrijven mantelzorgers
Mantelzorgers die zich nog niet hebben ingeschreven kunnen dat doen voor 15 december 2022. Zij ontvangen het mantelzorgcompliment nog in 2022. Mantelzorgers die zich later inschrijven ontvangen het mantelzorgcompliment in 2023.

Ben je nog niet ingeschreven bij Markant? Meld je dan aan op het spreekuur of bel 020 886 88 00. Kijk hier voor meer informatie over mantelzorgondersteuning in Duivendrecht.

Ontvanger van mantelzorg
Woon je in Duivendrecht en is jouw mantelzorger niet ingeschreven bij Markant? Vraag of de mantelzorger zich aanmeldt bij Markant, zodat de mantelzorger gebruik kan maken van de ondersteuning van Markant en de jaarlijkse waardering voor mantelzorgers van de gemeente ontvangt.

Voor vragen over het mantelzorgcompliment kun je contact opnemen met mevrouw Nella van den Heuvel
T 020 496 21 21
E-mail: nella.van.den.heuvel@ouder-amstel.nl.