Om ons werk te kunnen doen hebben we enkele gegevens van je: je e-mailadres, veelal ook je naam, adres, telefoonnummer en gegevens over jouw privé situatie. Deze gegevens gaf je bij inschrijving, of je bent op een andere manier aangemeld.
Deze gegevens worden nooit aan andere organisaties verkocht of voor commerciële doeleinden gebruikt.

Als wij jouw gegevens delen dan is altijd in overleg met jou en met jouw toestemming. Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en veilig met jouw gegevens om te gaan.
We bewaren je gegevens zolang je gebruik maakt van ons aanbod en daarna blijven je gegevens maximaal 5 jaar in archief. Dit is nodig voor de financiële verantwoording aan onze financierders. Je hebt altijd het recht om je gegevens in te zien, te corrigeren, een afschrift te vragen, of te laten verwijderen. Dit kun je telefonisch melden of stuur ons een e-mail.

Als je één of meerder nieuwsbrieven van Markant ontvangt, kunt je altijd uitschrijven via unsubscribe, onderaan de nieuwsbrief. Onze nieuwsbrieven worden gemaakt in het systeem van E-Mark.

Markant is onderdeel van Cordaan en werkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie vind je hier.