Interactief theater voor professionals in zorg, welzijn en onderwijs.
Op dinsdag 11 juni organiseren Markant en DOCK een bijeenkomst in jongerencentrum de Valk. U krijgt inzicht in de problematiek van jonge mantelzorgers, én handvatten voor uw eigen opstelling in het contact met jonge mantelzorgers. U bent van harte welkom!

We beginnen de bijeenkomst met interactief theater. Amsterdamse jongeren van de forumtheatergroep van DOCK spelen scènes uit het leven van een jonge mantelzorger. De scènes zijn geïnspireerd op de eigen ervaringen van de jongeren uit de groep. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te denken over mogelijke oplossingen: wat zou deze jonge mantelzorger kunnen helpen?

Interactie
In de nabespreking is er ruimte voor reflectie. Hoe reageert u zelf op ontmoetingen met jonge mantelzorgers? Welke reflex roept dit bij u op? In kleine groepjes brengen we dit in kaart. Ter afsluiting geeft orthopedagoog Esther Geurts een toelichting op het relatiemodel. Dit model geeft handvatten voor een samenwerkende relatie tussen u, als professional, en de jonge mantelzorger die met een vraag bij u komt.

Praktische informatie
Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 juni, van 16.00-18.30 in de Valk van DOCK, IJplein 3, 1021 LA Amsterdam. De toegang is gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is vooraf aanmelden verplicht.

Aanmelden:
Stuur een e-mail met uw naam, organisatie en contactgegevens naar: dgulum@dock.nl