Combineer je een baan met de zorg voor een naaste die ziek is of een beperking heeft? Dan ben je niet de enige. In Nederland is 1 op de 6 mensen werkende mantelzorger. Hoe zorg je voor een goed evenwicht tussen zorg, werk en privé?

Tijdens de training gaan we in gesprek over hoe je de regie houdt, grenzen stelt en hoe je zorgt voor meer energie. Dit doen we aan de hand van leuke opdrachten en oefeningen. JE krijgt concrete handvatten en tips en je ontmoet anderen die in dezelfde situatie zitten.

Balans tussen werk en mantelzorgtaken

Een goede mantelzorg- en werkbalans hangt af van verschillende factoren. Van invloed is je werksituatie, je mantelzorgsituatie en jezelf. In de training komen die invloeden aan bod.
Aan de orde komt onder andere:

  • Wat bespreek je met uw collega’s en leidinggevende?
  • Hoe krijg en hou je de regie?
  • Hoe zorg je voor meer energie?
  • Grenzen stellen, hoe ga je ermee om?

In de training leer je omgaan met bovenstaande onderwerpen. Daarnaast ontmoet je andere werkende mantelzorgers waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en elkaar tips en feedback kunt geven.

Wanneer?
Kijk voor actuele data in onze agenda.

Aanmelden
Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam en Markant. Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt een telefonische intake plaats. Aanmelden kan bij Markant: T 020 886 88 00 of info@markant.org.

Meer informatie? 
Bel naar Markant T: 020 886 88 00.

Bekijk het complete aanbod van trainingen en cursussen voor mantelzorgers in onze  folder mantelzorgen met hart en hoofd