Combineert u een baan met de zorg voor een naaste die ziek is of een beperking heeft? Dan bent u niet de enige. In Nederland is 1 op de 6 mensen werkende mantelzorger. Hoe zorgt u voor een goed evenwicht tussen zorg, werk en privé?

Tijdens de training gaan we in gesprek over hoe u de regie houdt, grenzen stelt en hoe u zorgt voor meer energie. Dit doen we aan de hand van leuke opdrachten en oefeningen. U krijgt concrete handvatten en tips en u ontmoet anderen die in dezelfde situatie zitten.

Balans tussen werk en mantelzorgtaken

Een goede mantelzorg- en werkbalans hangt af van verschillende factoren. Van invloed is uw werksituatie, uw mantelzorgsituatie en uzelf. In de training komen die invloeden aan bod.
Aan de orde komt onder andere:

  • Wat bespreekt u met uw collega’s en leidinggevende?
  • Hoe krijg en houd u de regie?
  • Hoe zorgt u voor meer energie?
  • Grenzen stellen, hoe gaat u ermee om?

In de training leert u omgaan met bovenstaande onderwerpen. Daarnaast ontmoet u andere werkende mantelzorgers waarmee u ervaringen kunt uitwisselen en elkaar tips en feedback kunt geven.

Wanneer?
Voor actuele data verwijzen wij u naar onze agenda.

Aanmelden
Deelname is gratis en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Amsterdam en Markant. Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt een telefonische intake plaats. Aanmelden kan bij Markant: T 020 886 88 00 of info@markant.org.

Meer informatie? 
Bel naar Markant T: 020 886 88 00.

Bekijk voor het complete aanbod van trainingen en cursussen: Cursusaanbod voor mantelzorgers 2021