Het Expertisecentrum Mantelzorgondersteuning Amsterdam van Markant biedt deskundigheidsbevordering aan professionals in Zorg- Welzijn en onderwijs in Amsterdam.

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij per 1 december een Projectcoördinator Expertisecentrum Mantelzorg (32 uur p.w.)

 

De functie:
Als projectcoördinator bij het expertisecentrum organiseer je trainingen, workshops en voorlichtingsbijeenkomsten voor professionals en sleutelfiguren die te maken hebben met mantelzorgers. Je doet onderzoek naar specifieke mantelzorgvraagstukken. Je onderhoudt samenwerkingscontacten met relevante organisaties. Markant is een projectorganisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het actueel bijhouden van projectverantwoordingen en verslaglegging ten behoeve van de opdrachtgevers. Je signaleert en analyseert de ontwikkelingen op het gebied van (mantel)zorg en welzijn. Je denkt actief mee over nieuwe ontwikkelingen en projecten.

Wie zoeken wij:
Je vertegenwoordigt ons op bijeenkomsten en aan beleidstafels. Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je niet bang om met een groep mensen de dialoog aan te gaan of voorlichting te geven. Je hebt ervaring in het uitvoeren van onderzoek, correcte verslaglegging en presenteren. Je bent ondernemend en resultaatgericht. Je hebt innovatieve ideeën die je weet om te zetten naar een uitvoerbaar project. We hebben regelmatig met strakke deadlines te maken, je bent bestand tegen de werkdruk die soms aardig kan oplopen. Je bent flexibel, geen 9 tot 5 type en bereid om als het nodig is in weekenden of avonden te werken.

Functie-eisen:
Een HBO opleiding.
Ervaring met het organiseren en uitvoeren van trainingen en voorlichting.
Ervaring met projectmatig werken en het uitvoeren van onderzoeken.
Communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.
Ervaring of aantoonbare affiniteit met mantelzorg. Binnen het team er extra behoefte aan mensen met gedegen kennis over dementie.

Wat bieden wij:
Uitbreiding van je functie, een berg aan ervaring en kennis. Er is ruimte voor opleiding en training. De mogelijkheid om je uren flexibel in te richten.
Salariëring (FWG 50) en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VVT.

Informeren en solliciteren:

Projectleider Heidi Wintels licht toe: “We zoeken iemand die nieuwe kennis en ervaring met zich meebrengt. Iemand die zowel trainingen voor beroepskrachten kan geven, als onderzoek kan doen. En zo een impuls wil geven aan de kennis over mantelzorg en ondersteuning onder beroepskrachten. Wil je meer over de functie weten? Bel me gerust!” Heidi Wintels is bereikbaar op 06 36 51 08 01 .

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur je CV en motivatie naar Karin de Roo, algemeen manager Markant (06 4842 9781). Reacties graag voor 1 november.