Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. De Week tegen Eenzaamheid 2022 is van 29 september t/m 6 oktober. 

Wil jij je netwerk uitbreiden? In Amsterdam worden allerlei activiteiten georganiseerd. Daarbij draait het om anderen ontmoeten. Kijk in het activiteitenoverzicht van de gemeente Amsterdam wat je allemaal kunt doen in de verschillende stadsdelen.

Vrijwilligerswerk
Vrijwilligerswerk doen helpt ook heel goed tegen eenzaamheid. Je leert nieuwe mensen kennen en doet nieuwe contacten op. Daardoor voel jij je minder eenzaam, maar degene bij wie je op bezoek gaat ook. Kijk maar eens bij verhalen van onze vrijwilligers. Of neem een kijkje bij onze vrijwilligers vacatures.

Vrijwilligerscentrale Amsterdam
De VCA organiseert in september en oktober 4 pop up-cafés in de stad, waar vrijwilligers kennis kunnen maken met de vele verschillende soorten vrijwilligerswerk. Het gaat vooral om vrijwilligerswerk waar Amsterdammers ook met weinig tijd veel kunnen betekenen en kennismaken met verschillende leuke, laagdrempelige en zinvolle mogelijkheden. Kijk op de website van de VCA voor de data en de locatie.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Markant?
Meld je aan via de website of neem contact op met Markant via info@markant.org of 020 886 88 00.