Theatergroep Golden Palace gaat op zoek naar de onmisbaarheid van de zorg in een magisch-fysieke voorstelling vol poëzie, bloed, vieze luiers en schoonheid. Speciale actie van Markant en CC Amstel: ben je een mantelzorger of neem je een mantelzorger mee, dan is het 2e kaartje gratis!

Hoog in de bergen ligt Engelenburcht, een verlaten sanatorium waar een mysterieuze verpleegster zich bekommert om iedereen die aan de deur klopt. Zieken, gewonden, reddelozen en mensen die simpelweg hun hart willen luchten: met open armen worden ze door haar ontvangen. Als de toestroom van mensen die zorg nodig hebben plotseling aanzwelt, dreigt de mysterieuze verpleegster te bezwijken.
Tot er een wonder gebeurt…

In Engelenburcht gaat Golden Palace op zoek naar de onmisbaarheid van de zorg in een voorstelling vol poëzie, bloed, vieze luiers en schoonheid. Want hoe komt het toch dat zorgen voor elkaar in onze samenleving zo weinig aanzien heeft? Dat diezelfde samenleving er volledig van afhankelijk is werd de afgelopen jaren pijnlijk duidelijk. Het is tijd voor een ode aan de zorgzaamheid!

Wanneer
Vrijdag 17 februari, aanvang voorstelling 20.30 uur.
Zaterdag 18 februari, aanvang voorstelling 20.30 uur.

Waar
Theater en cultureel clubhuis CC Amstel in De Pijp.
Cullinanplein 1, 1074 JN Amsterdam

Actie 2e kaartje gratis
Ben je een mantelzorger of neem je een mantelzorger mee? Stuur dan een mail naar Miriam van CC Amstel: miriam@ccamstel.nl
Zet in je mail je naam + mailadres + telefoonnummer en de naam van de mantelzorger. En vermeld welke datum je wil komen (vrijdag 17 of zaterdag 18 februari).

Aanvragen vóór 13 februari en geldig zolang de voorraad strekt!