Namens stadsdeel Zuid organiseren we een activiteit voor mantelzorgers om lekker even te ontspannen. Mantelzorgen kan best zwaar en intensief zijn. Neem eens lekker de tijd voor ontspanning en ontmoet tegelijkertijd andere mantelzorgers uit de stad. 

Op dinsdag 27 september organiseren we een rondleiding door de Botanische Tuin in Amsterdam-Zuid. Na de rondleiding kan je een workshop verstekken volgen. Je gaat ook zelf aan de slag! Terwijl we bezig zijn, is er genoeg ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen.

Elsemieke Koole en Saskia Jansen zullen aanwezig zijn namens Markant.

Programma
We verzamelen om 12.45 uur bij de ingang. Het programma is rond 16.00 uur afgelopen. Maar je bent van harte welkom om langer te blijven.

Voor wie
Dit is een gratis activiteit voor mantelzorgers uit Amsterdam-Zuid.

Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door stadsdeel Zuid, daarom hebben mantelzorgers uit dit stadsdeel voorrang.

Wanneer
Woensdag 27 september van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar
Hortus Botanicus, Van der Boechorststraat 8, 1081 BT Amsterdam

Vooraf aanmelden
Ben je toe aan ontspanning en wil je andere mantelzorgers ontmoeten? Geef je snel op. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan onderstaan formulier.

Vrijwilliger nodig?
Het is mogelijk om een vrijwilliger aan te vragen tijdens deze activiteit. Zodat je geen zorgen hebt om degene die thuisblijft. Neem contact op met je coördinator om de mogelijkheden te bespreken.