Op vrijdag 10 november is het de Dag van de mantelzorg. Een jaarlijks terugkerende dag, waarop de mantelzorgers in het zonnetje staan. In stadsdeel Centrum geven we een swingende mantelparty van 16.00 tot 20.00 uur in Museum ’t Kromhout op een historische scheepswerf.

Organisatie: Markant

Programma 16.00 – 20.00 uur
16.00 – 18.00 uur
Van alles te doen! Laat bijvoorbeeld je hand laten lezen, laat je portretteren door een sneltekenaar, geniet van een stoelmassage, laat je handen masseren of doe mee aan de creatieve workshops Happy Stones en Oud Hollandse tegeltjes schilderen.
Ook zijn er 2 rondes doldwaze dragbingo met Miss Gigi, waar je leuke prijzen kunt winnen. Deze starten rond 16.30 en rond 17.30 uur.

17.30 – 19.00 uur
Beetje trek gekregen? Neem een lekkere poké bowl!

18.00 – 20.00 uur
De voetjes van de vloer met Het Danspaleis als swingende afsluiter. Onze sneltekenaar blijft de hele avond aanwezig om je op papier te vereeuwigen.

Let op: in de ruimte ligt een klinkervloer, dus schoenen met puntige hakken zijn af te raden.

Waar en hoe laat
Van 16.00 tot 20.00 uur. Je kunt in- en uitlopen wanneer je wilt.
Kun je niet weg bij je zorgvrager, maar wil je graag komen? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of een van onze vrijwilligers de zorg een paar uurtjes kan waarnemen.

In Museum ’t Kromhout
Ingang Kruithuisstraat 25. 1018 WJ in Amsterdam

Dit is in de Plantage-buurt, vlakbij Artis. Het monumentale gebouw staat op een oude scheepswerf, waar vroeger de VOC zijn handel bedreef. In de feestruimte staan ook allerlei oude machines van de scheepvaart tentoongesteld.

Bereikbaarheid
Tramlijn 7 halte Hoogte Kadijk of tramlijn 14 halte Mr. Visserplein.
Bus 22 halte Wittenburgergracht of bus 48 halte Kadijksplein.

Parkeren: op straat, € 5 per uur, parkeerterrein Artis € 6 per uur,

De feestlocatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is een invalidentoilet.

 

Aanmelden
Heb je er al zin in? Je kan je hieronder aanmelden. Je mag een introducé(e) meenemen. Dit kan je zorgvrager zijn, maar een vriend of vriendin mag ook.