Mantelzorg… een woord dat je zelf misschien niet zo snel zult gebruiken. De zorg voor je geliefde naaste is vaak zo vanzelfsprekend. De Rijksoverheid noemt het ‘onbetaalde zorg’. Zo bezien is mantelzorg dus een soort vrijwilligerswerk. Maar mantelzorg is bepaald geen bijbaantje. Hoe gaat het nu met jou? Lukt het je om de financiële administratie te beheren, de juiste hulp en therapie te vinden, een sociaal leven te hebben, je relatie te redden, een goede woordvoerder te zijn, te helpen bij dagelijkse verzorging, te klussen in huis?

Kom ook naar de familieavond over mantelzorg. We geven je nuttige informatie en je maakt kennis met anderen. Je staat er misschien vaak alleen voor, maar je bent niet de enige! Leer van onze  logopedisten en van elkaar hoe je je leven beter in balans kunt brengen.

Voor en door wie
De avond is bedoeld voor partners, ouders en volwassen kinderen van mensen met afasie. Marie-José Lambermon en Margreet van der Laan, logopedisten van de SAA, leiden de avond.

Aanmelden/vragen / waar
Aanmelden kan tot en met 24 maart. Bel of mail je gegevens (naam, telefoonnummer, mailadres en met hoeveel personen je komt).

Afasiecentrum Amsterdam
afasiecentrum@afasietherapie-amsterdam.nl
020 624 23 85
Karel du Jardinstraat 61a, Amsterdam