Het Herinneringen Top 50 Concert wordt georganiseerd voor en door Alzheimer Nederland. Bij Alzheimer Nederland weten ze als geen ander hoe waardevol herinneringen zijn. En hoe belangrijk het is deze te koesteren, omdat het niet vanzelfsprekend is dat herinneringen blijven. 

Aanstaande zaterdag 16 december om 21.30 uur zendt SBS6 het Herinneringen Top 50 Concert van dit jaar uit. Met optredens van o.a. Waylon, Brigitte Kaandorp, Nick Schilder, Paul de Leeuw, Jaap Reesema, Douwe Bob, MEAU en Ruth Jacott. Zij zingen de Nederlandstalige nummers waar het publiek de meest bijzondere herinneringen aan heeft. Fijn om samen te kijken met jouw naaste met dementie.

Op 10 maart 2024 kun je in de Ziggo Dome het Herinneringen Top 50 Concert van 2024 bijwonen. Met onder meer de mooiste muziekherinneringen gezongen door Nederlandse topartiesten zoals Brigitte Kaandorp, Jim Bakkum, Douwe Bob en Richard Groenendijk. Je kunt nu stemmen op jouw favoriete nummers en aangeven wat jouw muziekherinnering daarbij is. Wie weet hoor je deze tijdens het concert. De kaartverkoop is gestart. De opbrengst van het concert gaat naar Alzheimer Nederland.
Kaarten